Најновије

Београд у августу постаје светски центар рвања

БEOГРAД - Председник организационог комитета Светског првенства у рвању за ветерена Aндриjа Mладеновић рекао jе данас да jе то jедно од наjважниjих спортских манифестациjа у Београду ове године и одлична прилика да се побољша летња туристичка понуда главног града.
Патосирање! (Фото: ЈуТјуб)

Патосирање! (Фото: ЈуТјуб)

"Oво jе jедно од значаjниjих такмичења ове године у Београду, поготово што током лета нема већих манифестациjа. Урадићемо све да такмичење протекне наjбољем реду, да имамо са чим да изађемо пред Светску рвачку федерациjу (фИЛA) и будемо у конкуренциjи за организациjу Светског шампионата 2017/2018", навео jе Mладеновић. Шампионат за ветеране одржаће се у хали Шумице од 22. до 31. августа.
"Oчекуjем праву промоциjу рвачког спорта, да jош више младих почне да се бави овим спортом. Рвање jе нашоj земљи донело много медаља на разним такмичењима. Додатни подстрек нам jе побољшање туристичке понуде у Београду током лета", закључио jе Mладеновић.
Директор Светског првенства Раjко Балтић рекао jе да очекуjе добру организациjу, као и на свим претходним рвачким догађаjима коjи су били одржани у Београду.
"Имамо искуства и зато очекуjем изванредну организациjу. Посебно ме радуjе што ће оваj догађаj бити важан економски подстицаj за Београд. Хвала свима коjи указуjу пажњу нашем спорту коjи jе стар 3.000 година и успешно jе сачувао статус олимпиjског спорта", навео jе Балтић.
Потпредседница организационог комитета СП Весна Сенић рекла jе да jе за Београд велика част што ће угостити све посетиоце овог такмичења и истакла да веруjе како ће они у своjе земље отићи се лепим утисцима о Србиjи. Према речима организатора, на светском шампионату за ветеране у рвању грчко-римским и слободним стилом учествоваће такмичари из 63 земље. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА