Најновије

Објавио је глупост на Твитеру - и постао популаран широм света!

Крис Скот је био просечан тридесетогодишњи Американац који се ни по чему није истицао. Међутим, једног дана, сасвим несвесно, учинио је нешто што му је из корена променило живот. Једног, за њега сасвим обичног дана, 14. маја ове године, младић по имену Крис Скот је са својих 1000 пратилаца на друштвеној мрежи Твитер поделио једну мисао.
Фамозни "твит" који је покренуо лавину, фото: Твитер

Фамозни "твит" који је покренуо лавину, фото: Твитер

Она је гласила (у слободном преводу): „О, ћао Беки, која ниси хтела да ме пољубиш у шестом разреду а сад хоћеш да играш "Фармвил" (игра на Фејсбуку за коју је потребна помоћ пријатеља), изгледа да се коло среће јеб*но окреће”. Ова његова мисао изазвала је малу пажњу међу његовим пратиоцима, а онда је Скот заборавио на целу ствар. Само неколико месеци касније, његова духовита реченица постала је вирална - преко 18.000 људи је ретвитовало, десетине су му украле идеју, а и сам Крис, ни крив ни дужан био је оптужен за плагирање. Овај младић је за „Бизнис Инсајдер” испричао како то изгледа када вам један безазлен потез на друштвеној мрежи промени живот. Он је рекао да зна да његова слава неће трајати дуго, али да ће уживати у њој колико год буде било могуће. Његов твит је постао виралан када га је, месец дана након постављања, ретвитовала позната комичарка Мери Шарлин, коју прати преко 160 хиљада људи. Тада је све почело... Крисове мисли допреле су до многих, а један познати амерички комичар га је чак оптужио да му је украо идеју. Међутим, неколико дана након ове оптужбе, комичар је признао да је погрешио. Сам Крис је тај кога су копирали други. Твит, који интернет заједница већ зове „Здраво Беки” копиран је више десетина пута. Зато, пазите шта пишете а друштвеним мрежама - можда постанете популарни!
Твитер је пун бисера:Влади Хрватске се „неда“ да научи како функционише Твитер(ХОТ ФОТО) Сандра Африка запалила Твитер позирајући у црним гаћицама!Ево чиме се ЦИА бави на Твитеру
Извор: Дневно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА