Најновије

Карлеуша коначно победила Цецу!

БЕОГРАД - Јелена Карлеуша се похвалила на свом профилу на мрежи „Фејсбук“ да је суд укинуо пресуду по којој је она дужна да исплати колегиници Светлани Цеци Ражнатовић 200.000 динара због тога што је покојног супруга фолк звезде Жељка Ражнатовића Аркана назвала криминалцем.
Добила Цецу на суду (Фото: Твитер)

Добила Цецу на суду (Фото: Твитер)

Пулсонлајн преноси саопштење Јелене Карлеуше са поменуте мреже у потпуности: - Иако је Светлана Ражнатовић, удовица ратног злочинца Жељка Ражнатовића Аркана и кума убице српског премијера, Милорада Улемека Легије, тужила Јелену Карлеушу зато што је њеног мужа назвала криминалцем и злочинцем, и тражила ни мање ни више него 11 милиона динара за душевну бол(?!), суд је првобитно досудио свега 200.000 динара а затим и УКИНУО ПРЕСУДУ!
Прочитајте још:Александар Јосиповић тражи партнера за геј венчање!Одлазак Елтона Џона!
Како је удовица Ражнатовић у тужби навела, ЈК је између осталог наводно вређала и њену децу, али је суд одбацио те тврдње као неосноване и без доказа! У време суђења, Јелена Карлеуша је изјавила да је као поштеног човека вређа то што ће се наћи на суду са женом која је синоним за "наногицу" и криминал. Медији су се по завршетку суђења утркивали ко ће више глорификовати Светлану Ражнатовић, наводећи да ће "ЈК морати да плати за увреде и лажи". Али како то обично бива, у брзини се праве грешке. Јелена Карлеуша како је и обећала, неће платити за изговорену истину. У њеном обраћању тим поводом рекла је:"Наногица може да краде од народа али ће од мене добити ку*ац." Извор: Пуслонлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА