Најновије

Крстић прелази у приватни сектор?

Иако премијер Александар Вучић најављује да ће бивши министар финансија Лазар Крстић бити његов специјални саветник, према писању београдских медија он одлази у приватни сектор.
Крстић прелази у приватнике (Фото: ЈуТјуб)

Крстић прелази у приватнике (Фото: ЈуТјуб)

Иако се најављивало да Крстића после места министра у Влади Србије очекује посао у Дојче банци, ММФ-у или Светској банци, он у незваничним контактима одбацује те спекулације. Према писању листа "Блиц" бивши министар нема уговорен аранжман, али размишља о томе да са тимом који је довео у Министарство финансија оснује консултантску кућу. Са Крстићем би из Министарства кренули и специјална саветница Милица Вујовић, шеф кабинета Борис Драговић и државни секретари Никола Ћорсовић и Никша Вушуровић. Међутим, Крстић се налази пред истим проблемом као и својевремено његов претходник Млађан Динкић, јер му за ’корак у предузетничке воде’ као бившем функционеру треба сагласност Агенције за борбу против корупције. У Агенцији кажу да никакав захтев Лазара Крстића нису добили.
Погледајте и ово:Крстић: Србија на коленима, прети нам „грчки сценарио“…Ово је Лазар Крстић написао у оставци премијеру Вучићу„Крстићева оставка најобичнија фарса“
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА