Најновије

Погледајте како Ел Меркферсон савршено изгледа и у педесетој

Аустралијску манекенку  Ел Меркферсон је крајем осамдесетих година, 20. века, прославило витко, затегнуто тело које јој је донело надимак The Body и омогућило да буде стално запослена у сфери купаћих костима.
И у педесетој: The Body. Фото: Твитер

И у педесетој: The Body. Фото: Твитер

Увек насмејана и расположена, Ел  која је у марту ове године напунила 50 година, својим импресивним телом потврђује ових дана да је још увек поносна власница The Body  статуса. И када погледате фотографију коју је манекенка постовала на свој Твитер  профил, не можете да јој то оспорите. И у педесетој: The Body. Наиме, Ел која се одмара на италијанској ривијери, поделила је са својим пријатељима и пратиоцима фотку на којој позира боса на броду, окружена бескрајним плаветнилом, обучена у спортски црно-бело-жути бикини и црни дукс. Иако смо убеђени да је за овако савршено тело заслужна и генетика јер се Ел не мења, манекенкина исхрана је знатно допринела томе да изгледа савршено и на прагу педесетих. Јер већ неко време аустралијска манекенка конзумира зелени, моћни напитак који је пун хранљивих састојака који на дневној бази пружају довољну дозу витамина и минерала која је телу потребна. „Верујете ми. Пробала сам до сада све. Акупунктуру, рефлексологију, алтернативну медицину, али ми је само ово пиће помогло да будем увек пуна енергије и фит. Поготово је савршено за све оне који се осећају уморно, исцрпљено, и који пате од несанице. “ Овај напитак који садржи кинеско биље, гљиву миатаке и алкално зелено зеље већ је хит у Енглеској, а редовно га поред Ел конзумира Florence Welch.
Прочитајте још:Водич за секс у мору: Најбоље позе и реквизити врућих „радњи“Препознај говор тела жене која те желиКако препознати жену којој треба секс?
Извор: Елле

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА