Најновије

Ердоган пореди Израел са Хитлером

АНКАРА - Турски премијер Реџеп Тајип Ердоган оптужио је данас Израел, због копнене офанзиве у појасу Газе, за "варваризам који надмашује Хитлера".
Ердоган оштар на језику (Фото: Jihadwatch.org)

Ердоган оштар на језику (Фото: Jihadwatch.org)

Ердоган је поново оптужио Израел за несразмерну употребу силе у Гази и рекао да су операције израелске војске омеле напоре за нормализацију односа Турске и Израела. Односи две земље су погоршани после напада израелских командоса на конвој који је носио помоћ у Газу 2010. године. Ергодан, који је већ више пута критиковао Израел због офанзиве у појасу Газе током које је убијено више од 300 Палестинаца, данас је говорио на предизборном скупу у црноморском граду Орду. У протеклих неколико дана организовани су и протести испред израелских дипломатских представништва у Анкари и Истанбулу, а нови су заказани за вечерас. Најмање 100 Палестинаца је погинуло од почетка израелске копнене офанзиве, која је почела у четвртак, навели су палестински извори.
Погледајте:Овако Ердоган већ четири године прети Србима!Додик писао Вучићу: „Морамо се заштити од Ердогана“!Ердоган тражи извињење од Курца!
Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА