Најновије

Ових седам врста фотографија хитно избришите са Фејсбука!

Ретки су они који немају Фејсбук профил. Сваког дана се на овој мрежи објаве милиони фотографија корисника широм света. Али, није свака од њих добродошла. Погледајте седам типова фотографија које никако не би требали постављати на профил. У једној анкети спроведеној међу корисницима Фејсбука, корисници су се изјаснили које их фотографије виртуалних пријатеља највише живцирају.
Дугме за "дислајк" је потребније него икад, фото: Mashable.com

Дугме за "дислајк" је потребније него икад, фото: Mashable.com

Фотографије Вас и партнера Дивно је уживати с вољеном особом, али константна потреба да пред другима доказујете љубав није нимало занимљива. Храна као доказ да једете Хеј, сви ми једемо! Ово је у последње вријеме најзаступљенији тренд на друштвеним мрежама који је ретко више икоме занимљив. Дакле, осим ако вас у госте није позвао лично Џејми Оливер, верујте нам на реч, нема тога што можете јести, а да вашим пријатељима буде занимљиво. Селфији Свима је већ по мало мука од овог тренда. Ваша глава која се види половично или цела усликана из ваше руке никоме није интересантна. Фотографије кућних љубимаца Истина, слатки чупавци јесу велике звезде на друштвеним мрежама, али од јутра до вечери бомбардовати пријатеље сликама сваке њихове позе је потпуно бесмислено. Позирање у бикинију Ово је одличан начин да покажете своју савршену линију. Али, ако на вашој листи пријатеља има оних које не познајете лично или оних с којима само пословно комуницирате, размислите стварно желите ли им послати ове ''разголићене" фотографије. Стопала, савршен маникир и базен или море Ово је тренд који су и звезде дуго подржавале. Сложићете се да бесмисленији садржај фотографије не постоји. Хеј, види мене, на мору сам - Докази о летовању Пешчана оаза коју сте открили на новој дестинацији је сигурно свима занимљива, али чему служе фотографије с плаже пуне туриста? Хоћете да докажете пријатељима да сте на одмору?
Фејсбук вести:Ево ко је напопуларнији на Фејсбуку (није Цукерберг)Фејсбук претварају у онлајн продавницу – ново дугме „Buy“!Отказ вреба са Фејсбука!
И "Правда" је на Фејсбуку. Лајкујте нашу страницу и будите увек у току! Извор: Дневно.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА