Најновије

КОРПА: Певачица у депресији, решила да "ногира" дечка?

Иако Рада Манојловић и Момир Гајић своју љубавну везу већ скоро две године одржавају на даљину, певачица је у последњих месец дана лоше расположена јер су њих двоје све ређе у контакту и планира да стави тачку на однос са кошаркашким тренером.
Рада Манојловић оставља дечка? Фото: Фејсбук

Рада Манојловић оставља дечка? Фото: Фејсбук

Како сазнајемо, Момир, и када се јави на телефон, правда се Ради да је на састанцима и каже да не може дуго да прича, па је чак одбио и да оду на заједнички одмор, што је певачицу дотукло. - Рада је у депресији јер је некада све функционисало како треба, чули су се по неколико пута на дан, причали преко “Скајпа”, све је било супер. Нон-стоп су били заједно када је певачица била на турнеји у Америци и када се вратила била је веома тужна јер јој је било лепо с њим. У последњих месец дана не чују се више редовно, прођу чак и два дана да јој се Момир не јави, а када га назове, он је на састанцима, правда се да не може дуго да разговара - испричала је за “Ало!” певачицина пријатељица и додала да је кап која је прелила чашу и навела Раду да размишља о раскиду била то што је Гајић одбио да иду на заједнички одмор.
Не пропустите:(ХОТ ВИДЕО) Погледајте секси стриптиз хрватске певачице(ФОТО) Сами на плажи: Езел је завео Сулејманову младу робињуДејвид Духовни сазнао да је Украјинац: „Шта би било да сам Рус?“
- Био је договор да Рада узме десет дана одмора и да заједно оду на летовање, али јој је он пре неколико дана саопштио да иде са другарицама јер он не може због обавеза. То је била кап која је прелила чашу. Озбиљно размишља о томе да стави тачку на ту везу. Баш тада, када јој је саопштио да неће ићи заједно на одмор, она ми је рекла: “Када га зовем, он је стално на састанцима, не може да нађе времена да дође у Србију. Чак ни на одмор не идемо заједно. Не могу више, немам стрпљења, раскинућу.” Много се Рада труди око Момира, али он то не узвраћа ни на који начин - каже Радина блиска пријатељица. Сама Радмила није ни потврдила ни негирала ове информације из треће руке. Подсећања ради, Рада и Момир су своју љубавну везу крили више од годину дана, док је она још увек била у љубави са Миланом Станковићем. Након раскида са певачем, медији су спекулисали да се Манојловићева виђа са Гајићем, а касније су њих двоје и потврдили да су упловили у љубавну романсу. Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА