Најновије

7 места која су легло заразе а нико не пише о њима

О томе колико бактерија има на женским ташнама и тастатурама рачунара знају већ и птице на грани, али има их исто толико и на местима које скоро нико не спомиње...
Мобилни је један од најзагађенијих личних предмета, фото: илустрација.

Мобилни је један од најзагађенијих личних предмета, фото: илустрација.

Фитнес справе Нека вас не чуди што се свуда по сали за вежбање налазе средства за дезинфекцију. Користите их! Пиштољ за сипање горива Студије кажу да овде вреба више опасних бактерија него на било ком јавном месту. Мобилни телефон То је један од најзагађенијих личних предмета, посебно ако је осетљив на додир. Бактерије које сакупи могу да изазову осип и цревну инфекцију. Дугмићи на шпорету Треба их прати барем онолико често колико и остале делове шпорета, јер су и они извор клица. Накит У шупљинама накита крију се многобројни микроби. Сребро је једини антибактеријски метал, па је глатки сребрни накит прави „хигијенски" избор. Посуде за храну љубимца Поред играчака, иако се редовно перу, и чиније за храну кућних љубимаца прави су извор свакојаке заразе. Платнене торбе Мада доприносе заштити животне средине, ако их редовно не перемо, постоји могућност да нам заразе храну.
Прочитајте још:Секс-традиције из целог света: Пије се сперма и дели супругаБУДИТЕ ЏЕНТЛМЕНИ: Ове мушке гестове жене обожавају!
Извор: Лиса

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА