Најновије

Приликом сечења струје нападнути радници Електродистрибуције!

Двојица радника “Електордистрибуције” у Врању нападнута су приликом покушаја да искључе илегално прикључење на електромрежу у Великом Трновцу. Полиција ради на иденификацији нападача.
Непознати нападачи напали раднике Електродистребуције (фото: Regblog.org)

Непознати нападачи напали раднике Електродистребуције (фото: Regblog.org)

Како РТС сазнаје, нападач мештанин је металном шипком поломио ветробран и оштетио кров службеног аутомобила у који су се радници склонили. Директор "Електродистрибуције" у Врању Зоран Кнежевић каже да су због претрпљеног страха и шока, нападнути радници "Електродистрибуције" на боловању. Полиција је обавештена о инциденту и интензивно ради на идентификацији нападача. Према подацима "Електродистрибуције" у Врању, највеће губитке на мрежи имају у Великом Трновцу. У међувремену је посланик Партије за демократско деловање Риза Халими затражио у парламенту да се посланицима доставе подаци по општинама ко плаћа, а ко дугује за струју.
ПрочитајтеНови притисак на домаћинства: Подигнута цена плина!
"Заиста сам спреман да о проблему плаћања струје овде расправљамо, али са аргументима", рекао је Халими током дебате у појединостима о сету медијских закона. Халими је негодовао што се, како је оценио, паушално говори о општинама са југа Србије - Прешеву, Медвеђи и Бујановцу као неплатишама. Он је затражио да се посланицима подели извештај за сваку општину појединачно.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА