Најновије

Вучић: Нека други иду, ја не идем!

БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић је изјавио да никога од српских политичара не може да осуђује због тога што годишњи одмор проводе изван Србије, да свако има право да зарађени новац троши где жели, али да ће он, док год држава не изађе из кризе – бити у Србији.
Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић је на конференцији за новинаре рекао да је сматрао својом обавезом да људима објасни да је боље да зарађени новац остане у Србији, али то није успео да је наметне људима у свом окружењу.
Прочитајте још: Николић: Да нас поштују и Москва и Брисел!
Није му јасно одакле некима новац за боравак од 20 дана на мору, али – то је њихов новац. „Мислим да је важна одговорност политичара, да се не понашају бахато, осионо, већ у складу са својим могућностима и примањима”, рекао је Вучић, који мисли да се ту не ради о економском патриотизму већ о нормалној и разумној препоруци и потреби да политичари покажу више одговорности: „Никога не могу да осуђујем. Једино што могу да кажем да ћу и следеће године да будем у Србији, и све док не изађемо из кризе и остваримо раст од два или два и по одсто." Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА