Најновије

Ивана Шпановић: Не жалим за златом!

ЦИРИХ - Вицешампионка Eвропе у скоку у даљ Ивана Шпановић рекла jе данас да не жали због пропуштене прилике да освоjи златну медаљу на такмичењу у Цириху.
"Сребрна Ивана" Твитер скриншот

"Сребрна Ивана" Твитер скриншот

Шпановићева jе већ у првоj сериjи остварила скок од 6,81 метара и била водећа све до четврте сериjе када jе францускиња Eлоиз Лесур избила на прво место, скоком од 6,85 метара. - Успомене коjе носим из Цириха не могу да ми покваре ни киша, ни jак ветар, ни изузетно хладно време. Уживала сам на такмичењу, надметала и борила се са наjбољима и ниjе ми криво што сам изгубила од Лесур, jер jе она тренутно jедна од наjбољих скакачица на свету. Oва медаља ми много значи и сада се некако лакше дише, рекла jе Шпановићева за своj саjт. Сребром у Цириху настављен jе низ осваjања медаља на великим такмкичењима, а овога пута српска атлетичарка била jе за ниjансу сjаjниjа.
Прочитајте још:Зимоњић и Нестор у четвртфиналу СинсинатијаШпановићка скочила за сребро!
- Kада саберем утиске ово jе било стварно jедно од напорниjих такмичења, сатница jе каснила, такмичење jе прекидано више пута, скок у даљ jе траjао изузетно дуго, временски услови нису били на нашоj страни и на краjу краjева Лесур jе имала само мало више среће, а jа знам да могу много боље, додала jе Шпановићева. Српска рекордерка ће данас од 17.45 изаћи на победничко постоље, пошто jе церемониjа доделе медаља померене због невремена на стадиону Лецингрунд. Извор: Танјуг  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА