Најновије

(ВИДЕО) Ово су најопаснија мистериозна места на свету за које наука нема објашњење

Постоји пет тајанствених места на Земљи које би, због чудних сила које тамо владају, требало избегавати. Та места редовно посећују научници. Они који су се успели да се врате, до дан данас не могу да објасне шта се то тамо догађа.
Ђавоље море надомак Бермуда. Фото: Јутјуб

Ђавоље море надомак Бермуда. Фото: Јутјуб

Ђавоље море или змајев троугао је део Тихог океана који је толико загонетан да га упоређују с Бермудским троуглом. Смештен уз обалу Јапана, овај троугао био је поприште многим необјашњивим догађајима попут магнетских аномалија, чудних појава светлости и објеката и, наравно, мистериозних нестанака. Чак је и Јапанско министарство поморства и риболова ово подручје прогласило опасним. 1952. године Јапанска влада послала је истраживачки брод у ово подручје како би открили шта се то тачно овде догађа. Наравно брод и сви чланови посаде мистериозно су нестали. Једноставно им се изгубио сваки траг. Овај ранч налази се у држави Јута, а обухвата укупно 480 хектара површине. Тајанствени догађаји почели су да прате ово место почетком 50-тих година прошлог века али оно по чему се прославио је судбина која је задесила његове власнике Терја и Гвен Шермана који су га купили почетком 1994. године. Већ првог дана почеле су дад се догађају чудне ствари. На пашњацима су угледали вука који им се прво учинио да је питом, па су отишли да га погледају. Вук је одмах показао своју праву ћуд и напао власницу ранча. Терју је одмах извадио пиштољ и пуцао у вука али то није имало никаквог учинка јер су се меци дословно одбијали од животиње. Када је Терју видео да пиштољ нема никаквог учинка, узео је сачмарицу из аута и пуцао у вука. Вук је пустио Гвен и нестао. Две године након овог догађаја власници су причали да су видели разне летеће објекте као и мутације новорођене стоке. 1996. године одлучили су да продају ранч Роберту Бигелоу који је на њему основао институт који и дан данас покушава да објасни натприродне догађаје који га прате. Сан Луис долина Ова долина налази се у јужном делу Колорада, а реч је о подручју на којем је пријављено на хиљаду НЛО и стотине необјашњивих мутација животиња. Виђења НЛО су толико честа да је Џуди Месолине отворила осматрачницу на којој можете уз кафу и чај да посматрате долазак летећих објеката. За оне који су скептични око НЛО ту су и необјашњиве мутације животиња. Ове мутације први пут су пријављене 1967. године када је коњ Снипи пронађен без мозга. На лешини коња нису постојале никакве ране ни убоди који би указивали на који је начин мозак могао да нестане из тела животиње. Након тога пријављено је много мутација и чудних угинућа животиња. Свима је заједничко једно, а то је да око лешина нема трагова крви ни трагова никаквих убода или резова, и све су се догодиле преко ноћи на дотад здравим животињама. Држава је покренула неколико истрага, али ни једна од њих није дала никакве конкретне резултате, а тајанствене ствари догађају се и дан данас.
Прочитајте још:Како препознати генетски модификовану храну?Сва ова пророчанства су се остварила иако су изгледала немогуће!
Бенингтонов троугао Ово место налази се у југозападном Вермонту и пориште је мистериозних нестанака између 1945. и 1950. године. 12. новембра 1945. године Миди Риверс водио је групу ловаца у лов. У једном тренутку се издвојио испред групе и нтко га није више видео. Пронађена је само чаура од метка у потоку. 01. децембра 1946. године Паула Велден упутила се на пешачење. Не треба напоменути да јој се губи сваки траг, и да се никад није вратила. Тачно три године након нестанка Поле пријављен је нестанак ветерана Џејмса Тетфорда. Џејмс се аутобусом враћао из посете родбини. Последњи пут је виђен на претпоследњој станици, а након тога му се губи сваки траг. Његов пртљаг је остао у аутобусу. Током година нестало је још неколико особа на истој локацији, и никад нису пронађени. Сви су нестали између 01. новембра и 20. децембра. Извор: Дневне новине, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА