Најновије

Стејт департмент тражи од америчких глумаца да не показују симпатије према Путину

Стејт департмент је затражио од америчких глумаца и других популарних личности да не следе пример Стивена Сигала и Микија Рурка и да не показују своје симпатије према Русији. Барем не јавно.
Стејт департмен је затражио да и остали глумци не следе пример Микија Рурка. Фото: вести.ру

Стејт департмен је затражио да и остали глумци не следе пример Микија Рурка. Фото: вести.ру

Сигал и Рурк се – за време својих последњих посета Русији –нису устручавали да јавно покажу своје симпатије и према Русији и према Владимиру Путину. Управо ово је натерало врх америчке дипломатије да „посаветује” и неким њиховим колегама да буду „уздржанији у својим речима и поступцима”. Ово су московском листу „Известија” открили блиски људи Рурка и Сигала. Један Рурков помоћник је испричао да су популарном глумцу – након што је обукао спортску мајицу са Путиновим ликом – телефонирали из Стејт департмента и сугерисали да буде сусздржанији и јавно не демонстрира своја осећања према председнику Русије. Америчка амбасада у Москви је одбила да прокоментарише вести о постојању оваквих „сугестија”. Наступи Сигала и Рурка се – да све буде непријатније за Вашингтон – „римују” са падом популарности Барака Обаме.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Украјинци разбијени код СтепановкеПАЖЊА: Проруске снаге снажно напале армију Украјине код границе са Русијом!ВУЧИЋ: Србиjа неће уцењивати Русиjу
Извор: Факти

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА