Најновије

(ВИДЕО) И Ноле прихватио "ледени изазов"

Глобалној кампањи, у којој се познате особе поливају кофама ледене воде у добротворне сврхе, јуче се придружио и Новак Ђоковић, најбољи тенисер света.
Новак обавио "специјалне припреме" пред поливање, ЈуТјуб скриншот

Новак обавио "специјалне припреме" пред поливање, ЈуТјуб скриншот

Наш шампион је, тако, одговорио на позив члана групе Оне Дирецтион. Најала Хорана, да се придружи кампањи чији је циљ подизање свести о амиотрофичној латералној склерози, односно Лу Гериговој болести. Није се Новак двоумио, узео је кофу са водом и полио се, а претходно је изазвао Кончиту Вурст, победницу Евросонга,Рована Еткинсона, британског глумца који се прославио улогом Мр. Бина, и једног од најбољих кошаркаша свих временаМајкла Џордана. Обичај је да се свако полије хладном водом, али да пре тога изазове још троје људи да ураде исто. Ако не прихвати, мора да донира минимум 100 долара. У акцији су до сада учествовале бројне звезде из спорта, политике и шоу бизниса широм света, као што су Кристијано Роналдо, Опра Винфри, Лејди Гага, Бил Гејтс, Марк Закерберг и многи други.
Повезано:Путинов портпарол одговорио на изазов Вин Дизела
Једно од правила игре је и да се поставио видео на друштвене мреже, што је Ђоковић и испунио, што можете видети на следећем линку хттпс://тwиттер.цом/ДјокерНоле - Било ми је задовољство да учествујем у овој кампањи и допринесем ширењу свести о Лу Гериговој болести и организацији која прикупља новац за проналажење лека. Поред одговора на изазов, такође ћу финансијски подржати иницијативу и надам се да ће то урадити и многи други широм света - рекао је Новак. Током протеклог месеца у САД, захваљујући овој кампањи, прикупљено је 15,6 милиона долара у донацијама, што је знатно више од 1,8 милиона у истом периоду прошле године. Извор: Дневно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА