Најновије

Сибирке подижу температуру: Најпровокативнији плес који покреће све око себе

Девојке из "Фраулес" центра за плес из Новосибирска одушевиле су цео свет видеом на ком су демонстрирале своје умеће врцкања. Ове талентоване плесачице, на челу са оснивачицом центра Јеленом Јаткином, кажу да им ниске температуре не ометају редовне тренинге. Ове девојке су толико добре да их је посетила чак и кореографкиња Џенифер Лопез.
Врцкају гузама до усијања (Фото: ЈуТјуб)

Врцкају гузама до усијања (Фото: ЈуТјуб)

Јеленина плесна трупа је постала позната након видеа којки је на Јутјубу одгледало више од 30 милиона људи. Снимиле смо га не само да би промовисали нашу школу, већ и да бисмо показале како је у Сибиру лепо. Фантастично је видети да нам је успело и, наравно, повећало нам је популарност групе - каже Јелена. Видео прати младу девојку која, изнервирана чињеницом да је напољу -42 степена, почиње да машта о томе како је на некон топлијем месту, и како плеше уз омиљену музику. Убрзо јој се придружују и другарице, а остатак видеа је испуњен секси покретима и заводљивим врцкањем. Људи се увек изненаде када им кажем да сам из Сибира. "Тамо је тако хладно, како уопште одржавате тренинге?" запитају се - каже Јелена. Она се у својим вежбама плеса концентрише на плес гузом "тверк", па овај плес изгледа јако секси. Међутим, управо зато се труди да полазнице у њеној школи имају најмање 16 година.
Прочитајте још:Mушкарци пажња: Која је најача женска ерогена зона?Украjинска влада саопштила да jе заузела Луганск!
Мислим да са моране тачке гледишта није у реду учити 13, 14, 15-годишње девојчице овим покретима, јер носе јасну конотацију. Моле ме да их примим, чак ме и родитељи зову, али мислим да је најбоље да имају 16 година пре него што крену с овим плесом - сматра она. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА