Најновије

ЛАЛАТОВИЋ: Војводина је фаворит!

БEOГРAД - Tренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао jе данас да jе Воjводина благи фаворит у предстоjећем дербиjу 3. кола Суперлиге, али додао да веруjе у победу свог тима.
Даје предност Воши: Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

Даје предност Воши: Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

- Oчекуjе нас лепа утакмица против jаког противника. Воjводина jе међу две-три наjбоље екипе у лиги и могу сваког да победе. Oчекуjем леп амбиjент и надам се да ће сви уживати у утакмици. Новосађани су можда благи фаворити због предности домаћег терена, али то не мора ништа да значи и моj тим иде на три бода, рекао jе Лалатовић на конференциjи за медиjе на стадиону Црвене звезде. Oн jе додао да веруjе у своjе играче, да сматра како Звезда има наjбољи тим у лиги и прокоментарисао могућност да и новаjлиjе заиграjу у Новом Саду. - Дугачак jе дан, до вечерас свашта може да се деси. Управа ради напорно на томе и могуће jе да вести буду позитивне, навео jе Лалатовић. На питање, да ли ће извести тим са поjачањима, уколико дође до обрта, Лалатовић jе рекао: - Задовољан сам игром екипе у прва два кола. Лалатовић jе нападачки трио Гаћиновић-Веселиновић-Aливодић означио као наjвећу предност новосадског тима. - Воjводина има квалитетну екипу, споj младостии искуства, али ми се надамо да ћемо срушити традициjу jер тамо последњих година нисмо побеђивали, закључио jе Лалатовић, уз констатациjу да jе Саво Павићевић спреман за меч.
Прочитајте још:Шта је немачки таксиста урадио нашем шампиону Вељи Стјепановићу?Нинковић уместо да даје голове, вређа навијаче!
Центарфор Црвене звезде Ђорђе Ракић, двоструки стрелац у ремиjу против Воjводине (3:3), у последњем колу прошлогодишњег шампионата истакао еj да jе оптимиста. - Чека нас традиционално тежак противник, добро су стартовали, са две победе, али очекуjем лепу утакмицу и нашу победу. Надам се да ћу подићи форму, али наjбитниjе jе да екипа побеђуjе, навео jе Ракић. Дуел између Воjводине и Црвене звезде игра се сутра од 20.30 сати на стадиону Kарађорђе у Новом Саду. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА