Најновије

Шарапова: Да се плати! Ивановићева: Мирно спавам!

Ратне секире откопане у Синсинатију, где се Марија Шарапова наљутила на Ану Ивановић због коришћења медицинског тајм аута, и даље су у рукама тенисерки. "Вербални рат" између Рускиње и Српкиње води се на конференцијама за медије на Ју-Ес опену, а "ватру" потпирују амерички новинари, који у први план стављају ово питање.
Ана Ивановић (Фото: Topbuzz.com)

Ана Ивановић (Фото: Topbuzz.com)

Када бих мењала неко правило у тенису, увела бих наплату коришћења медицинског тајм аута. Тако бисмо најбоље могли да видимо ко их користи са правом, а ко не. Не знам колика би била цена, рецимо 2.500 долара, или тако нешто. То би било јако забавно - пецнула је Шарапова Ану. Маша је, потом помало иронично испричала како, заправо, не мари превише за ове паузе, јер јој никад нису наудиле. - Не сметају ми, јер сам се увек враћала после тих тајм аута на прави начин. Не памтим да су ме погодиле посебно, и никад нисам била жртва тих пауза. Поента је у томе да се крећем док траје указивање помоћи, задржавам фокус, можда чак и ударим који сервис - рекла је Рускиња, иако се јасно и гласно жалила судији због Аниног мерења крвног притиска у Охају, истичући да је то проблем што губи меч, а потом се извињавала због оваквог понашања. Ивановићева је, нешто касније у Њујорку, чула за Маријин предлог око увођења наплате тајм аута. - То је помало преозбиљно са њене стране, рекла бих. Опет, сигурна сам да би многи играчи платили ако је реч о њиховом здраву. Можда би наплата требало да се односи на паузу за одлазак у тоалет, то је друга прича. Али, интервенцију лекара играчи користе када им је то заиста неопходно. Није желела Ана да се упушта у оштрију полемику са Шараповом, када су је питали да се присети догађаја из Охаја.
Прочитајте још:
- Знате шта, свако креира сопствени живот и будућност. Ја се трудим да не мислим о томе шта је било у Синсинатију. Свако има свој пут, а ја лепо и мирно спавам увече. То је оно што је најбитније. Нема Српкиња ништа лично против Рускиње. - Искрена да будем, заиста бринем о другима. Некад их чак стављам испред сопствених осећања и потреба. Али, са друге стране, ја сам велики борац и не предајем се лако. Можда изгледам другачије на терену и ван терена, али чврста сам, а људи то понекада не виде. Они то потцењују. У суштини, ја сам велики, велики такмичар - закључује Ана, која у другом колу Ју-Ес опена игра против Каролине Плишкове из Чешке. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА