Најновије

Данас облачно са кишом, сутра стиже сунце

У Србији ће данас бити претежно облачно време, понегде са слабом кишом и највишом дневном температуром од 19 до 23 степена, а после подне очекује се престанак падавина и разведравање.
Опет киша... Фото: mlive.com

Опет киша... Фото: mlive.com

Како је саопштио Републички хидрометеоролошки завод, само ће на северу Србије после облачног јутра, током дана бити претежно сунчано време. Ветар ће бити слаб и умерен, источни и југоисточни, а минимална температура ваздуха износиће од 12 до 16 степени. И у Београду ће данас, после облачног јутра, током дана бити претежно сунчано време са највишом дневном температуром ваздуха око 22 степена. Ветар ће бити слаб и умерен, источни и југоисточни, а минимална температура ваздуха износиће око 15 степени.
Прочитајте још:Катастрофа у српском селу након изливања реке (ВИДЕО)„Нема опасности од изливања великих река“
У Србији ће, према изгледима времена за седам дана, до 24. септембра, у четвртак и петак бити претежно сунчано и топлије време, у кошавском подручју, уз умерен, повремено јак југоисточни ветар. За викенд и у понедељак биће променљиво облачно време, понегде са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, а затим до краја периода очекује се претежно сунчано време. Извор: Танјуг, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА