Најновије

(ФОТО) БРИТАНЦИ ПРЕТЕ МАРЕЈУ: Ј*би се, ти бедни лицемеру, волео бих да су те убили!

ГЛАЗГОВ - Шкотском тениском асу Ендију Мареју упућене су претње путем друштвених мрежа након што је на свом Твитер налогу подржао независност Шкотске. 
Енди Мареј (фото Твитер)

Енди Мареј (фото Твитер)

Мареј је написао „Данас је велики дан за Шкотску! Негативност „Не“ кампање протеклих дана утицала је на мој став о томе. Једва чекам резултате. Хајде да то урадимо!“ Након тога Мареј је добио претње на Твитеру. па му је тако извесни Хари С. написао: "Волео бих да су те убили у Данблејну, ти бедни анти-британски лицемерни мали тупавко. Твој живот ће бити бедан од сада". Од истог аутора добио је још једну поруку: "Ти ј*бена пиз*о. Добио си сву подршку на Вимблдону од британског народа, а сад си се окренуо на другу страну и избљувао ово ср*ње. Ј*БИ СЕ" Помоћник шефа шкотске полиције Бернард Хигинс рекао је: Људи који злоупотребљавају онлајн мреже као што је овде случај, требало би да се крајње стиде сами себе због таквих подлих, одвратних и неукусних коментара. Ми пратимо друштвене мреже и тамо где сматрамо да је то потребно, предузимамо мере против починилаца"

Кад побеђује Британац, кад губи Шкот

Иначе, не знамо да ли је то виц или истина, али постоји прича да медији у Лондону када Мареј добија тениске мечеве и турнире, стављају наслове типа "Британац Мареј победио", а када губи, ставе наслов "Изгубио Шкот Мареј".
Извор: Dailyrecord.co.uk, Правда Повезане вести: Шкотска данас гласа, Енди Мареј подржао независност!Ево шта ће се десити ако се Шкотска отцепи од Британије

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА