Најновије

(ВИДЕО) Погледајте како Теодосић пева Тозовчеву песму!

БЕОГРАД - Кошаркаши Србије умели су да прославе велики успех и освајање сребрне медаље на Светском првенству у Шпанији. У авиону из Мадрида за Београд било је прилично весело, а један од најрадоснијих био је Милош Теодосић.
Теодосић (Фото: ФИБА)

Теодосић (Фото: ФИБА)

Члан најбоље петорке Мундобаскета запевао је у једном тренутку велики хит Предрага Живковића Тозовца "Очи једне жене". Теодосић је рекао да је сјајан осећај бити на балкону Скупштине Београда и са сународницима прославити освајање сребрне медаље на Светском првенству. - Невероватан је осећај изаћи на балкон и бити дочекан од свог народа. Саиграчи и ја нисмо могли ни да замислимо како то изгледа, а посебно ми је драго што смо усрећили људе у Србији. Искрено, нисам очекивао сребрну медаљу, а једини је у то веровао селектор Ђорђевић. Веровали смо да можемо до четвртфинала, а остало је била премија, рекао је Теодосић у Скупштини града након дочека.
Прочитајте још:

Јелена изгубила од Мугурузе

Он је истакао да је државни тим направио сјајан успех за српску кошарку на Мундобаскету у Шпанији. - Показали смо да смо земља кошарке и верујем да ћемо имати још више успеха. Циљ су Олимпијске игре у Рију 2016. године и на добром смо путу да то и остваримо, навео је Теодосић. Теодосић је изабран у идеалну петорку СП, где је просечно постизао 13,6 поена, 4,4 асистенције и 2,1 скок. - Значи ми то признање као и сваком играчу. Ипак, до њега не бих дошао да нисам имао помоћ саиграча и стручног штаба. Ова награда је и њихова, казао је кошаркаш московског ЦСКА. Погледајте како песма "Очи једне жене" звучи у извођењу Теодосића. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА