Најновије

Гробари дирнули Енглезима у светињу "болесним" плакатом (ФОТО, ВИДЕО)

После референдума у Шкотској, најважнија вест у Великој Британији је антисемитски транспарент "гробара" на сусрету Лиге Европе против Тотенхема.
Дирнули у светињу, фото: ГПА/Дејли Мејл

Дирнули у светињу, фото: ГПА/Дејли Мејл

"Гробари" су у стилу логоа из чувене британске серије “Мућке”, односно “Only fools and horses”, на јужној трибини развили транспарент: “Only Jews and Pussies" (само Јеше и пи*ке), алудирајући на то да се за Тотенхем говори да је јеврејски клуб. Енглески медији једва су дочекали ово да ударе "дрвљем и камењем" по Србији, Партизану... Доминирају оштри коментари, чак и увреде. Тако у једном наслову стоји: "Болесни Срби нас увредили", а цитира се изјава менаџера "певаца" Маурисија Покетина: "Нисам видео, али ако је тачно, то је неприхватљиво и недостатак поштовања", рекао је Покетино. УЕФА је већ покренула поступак против Партизана, тако да црно-беле сигурно очекује драконска казна.
Из рубрике:БОЛЕСТ: Голману подметнули урин уместо воде, скандирали „Сада имаш сиду“!Дочек сребрних кошаркаша испред Скупштине града, а случају кише…У уторак протест породица осуђених у случају Татон
Извор: Вестионлине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА