Најновије

Одбојкаши победили Аргентину

ВАРШАВА - Одбојкашка репрезентација Србије остварила је прву победу на Светском првенству у Пољској. "Орлови" су у мечу 2. кола групе А савладали Аргентину резултатом 3:1 (25:17, 20:25, 25:21, 25:21).
Прва победа (Фото: Cityhouse.org)

Прва победа (Фото: Cityhouse.org)

Наредни меч Србија игра у четвртак против Аустралије од 16.30. После нешто нервознијег почетка Србија је у средини првог сета направила разлику коју је рутинском игром сачувала до краја сета и повела са 1:0. Други сет донео је обрнуту слику, где је Аргентина била доминатна екипа, па је уследило изједначење.
Прочитајте још:

(ВИДЕО) Како је више од 60.000 Пољака реаговало на „Боже правде“!

Српски тим је у трећој деоници стигао до убедљивих 24:15, али је допустио шест везаних поена ривалу. Ипак, на крају освојен је сет за вођство 2:1. Коначно, у четвртом сету од самог старта Србија је повела и уз константно вођство од 3-4 поена предности стигла до прве победе на шампионату. Изузетно лоше издање са отварања Светског првенства и убедљив пораз од домаћина пред више од 60.000 људи на фудбалском стадиону оставили су иза себе и пре меча поручили да од данас почиње ново такмичење за њих. Српски тим је у трећој деоници стигао до убедљивих 24:15, али је допустио шест везаних поена ривалу. Ипак, на крају освојен је сет за вођство 2:1. Коначно, у четвртом сету од самог старта Србија је повела и уз константно вођство од 3-4 поена предности стигла до прве победе на шампионату. Изузетно лоше издање са отварања Светског првенства и убедљив пораз од домаћина пред више од 60.000 људи на фудбалском стадиону оставили су иза себе и пре меча поручили да од данас почиње ново такмичење за њих.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА