Најновије

Шпановић узела сребро у Загребу

Српска скакачица у даљ Ивана Шпановић заузела је другу позицију на Атлетском митингу у Загребу пошто је забележила скок од 6,55 метара.
Ивана Шпановић (ФОТО: Фејсбук)

Ивана Шпановић (ФОТО: Фејсбук)

Победила је Алина Ротару из Румуније, која је била боља од наше Иване за само један центиметар. Треће место припало је Ерики Јардер са 6,36м. У Загребу су учествовале светска првакиња Бритни Рис као и Дарија Клишина које нису оствариле запажене резултате. Митинг у Загребу обележили су непрестана киша и хладно време, те су многе светске атлетске звезде због временских услова биле ускраћене да остваре боље резултате. Био је ово још један у низу успешних такмичења за српску атлетичарку, коју до краја сезоне очекује још наступ за репрезентацију Европе на Светском Купу континената који ће бити одржан од 13. до 14. септембра у Маракешу (Мароко). Шпановићева је на Европском првенству узела сребро, а заузела је друго место на Дијамантској лиги.
Из рубрике спорт:ПРАГ: Европска унија жели да Русију избаци из ФИФА и УЕФАОдбојкаши победили Аргентину(ВИДЕО) Како је више од 60.000 Пољака реаговало на „Боже правде“!
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА