Најновије

Ресторан у Данској нуди секс-играчке уз купљену храну!

Када купујете пљескавицу и чујете неизбежну реченицу "шта ћемо од прилога", вероватно механички набројите додатке и поврће које желите, али бисте се запрепастили у ресторану "Хот банс" у Копенхагену када бисте видели понуду! 
Данци комбинују храну са секс алткама (фото: Telegraph.co.uk)

Данци комбинују храну са секс алткама (фото: Telegraph.co.uk)

Овај ресторан нуди секс-играчке уз сваки купљени хамбургер, а промотивна понуда ове недеље подразумева да ће сваки мушкарац уз пљескавицу добити прстен за пенис, а свака девојка вибратор. "Понуда играчака за секс важиће само у вечерњим часовима, јер код нас ипак једу и читаве породице. Знамо шта сви желе петком и суботом увече – добру клопу и секс! Одлучили смо да та два објединимо на свом менију", рекао је власник ресторана Матијас Кер.
Прочитајте још:Да ли мистерија Салцбуршке коцке потврђује да су нас посетили ванземаљци?(ФОТО) Јапан: Спремају јела у кондому!
Ресторан "Хот банс" раније је био на мети критике због чињенице да су конобарице веома оскудно одевене, а на Инстаграм страници ресторана свакодневно се објављују фотке њихових деколтеа уз наградну игру – ако погодите која је конобарица, добијете награду. Извор Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА