Најновије

Директор "Ферарија" жели да уложи у Србију

БЕОГРАД - Директор за развој мотора и електронике Ферарија, Лука Марморини, са стратешким партнером СГП у Београду, заинтересован је да уложи дугогодишње искуство и капитал у српска предузећа, саопштила је данас Привредна комора Србије (ПКС).
Лука Марморини заинтересован је да уложи дугогодишње искуство и капитал у српска предузећа, фото: Ferrari.com

Лука Марморини заинтересован је да уложи дугогодишње искуство и капитал у српска предузећа, фото: Ferrari.com

У разговорима са представницима ПКС истакнуто је да је Лука Марморини, експерт са богатим искуством и непосредним практицним знањем, посебно заинтересован да инвестира у фирмама металског сектора у реструктурисању. Кроз сарадњу са факултетима и фирмама, Марморини, који је знање и искуство унапређивао радећи у познатом италијанском произвођачу спортских аутомобила Ферарију, јапанској Тојоти и другим компанијама светског реномеа, обучаваће српске инжењере и преносити им уско специјализовано знање. Привредна комора Србије пружиће пуну подршку инвеститору у свим фазама, од припремних информација о компанијама, преко процедура и контаката, до експертске подршке када су у питању модалитети приватизације и њена реализација, рекао је руководилац Центра за подршку инвестицијама и јавно приватно партнерство ПКС, Александар Кемивеш.
Из рубрике:Овим српским странкама су блокирани рачуни
Подршка националне асоцијације привредника важна је због поверења инвеститора у релевантне институције, истакнуто је на састанку којем су присуствовали и руководилац Центра за мала и средња привредна друштва ,Александар Грачанац, секретар Удружења за металску индустрију Љубиша Обрадовић и саветник за Италију Дарко Мамула. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА