Најновије

Јелица зауставила БАС

Главни кандидати за титулу, Јелица ПЕП и београдски БАС, састали су се у шестом колу женског турнира Прве лиге Србије. Победио је шампион из Горачића са 2,5 : 1,5 наневши први пораз љутом ривалу. Јелица ПЕП је данас била усамљена на првом месту, с тим да је имала партију више у односу на Рад, Југовић и БАС.
Фото: ШСС

Фото: ШСС

На првој табли снаге су одмериле српска репрезентативка Наташа Бојковић и Наталија Жукова.  Победила је украјинка и то са црним фигурама, а цео поен својој екипи обезбедила је и Марија Ракић против колегинице из државног тима Анђелије Стројановић. Победа коју је забележила Бојана Војиновић није била довољна да БАС избори макар реми, с обзиром да је на четвртој табли био договорен реми.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Уместо химне Малте пустили песму „Линкин парка“!
На мушком турниру дошло је до промене на врху табеле. Раднички Водовод је савладао суботички спартак, и захваљујучи неочекивано убедљивој победи Словена против Југовића 4,5 : 1,5 остао усамљен на првом месту са максималних 18 меч бодова. Цео поен за Словен из Руме освојили су Драган Косић, Дејан Антић против старог познаника Мише Папа, као и интер мајстор Гојко Лакетић, који је са црним фигурама савладао до сада одличног, Борка Лајтхајма. Данас је на Палићу играно и 7. коло. Извор: Журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА