Најновије

Ђорђевић: Ми смо тим!

MAДРИД - Kошаркаши Србиjе играjу сутра у Mадриду против селекциjе Бразила меч четвртфинала Светског првенства, а селектор Aлександар Ђорђевић истакао jе да jе наjвећи квалитет његовог тима заjедништво и жеља за успехом.
Напред наши! (принтскрин Јутјуб)

Напред наши! (принтскрин Јутјуб)

После променљивих партиjа у првоj фази такмичења, Ђорђевићеви изабраници су "прегазили" Грчку у осмини финала и наjавили да имаjу велике амбициjе коjе чак укључуjу и борбу за медаље у Шпаниjи. "Желимо да одиграмо добро и забележимо jош jедну победу. Имамо право да веруjемо у то. Oва екипа jе показала како се то ради и има велико заjедништво. Не мора свако да пружи наjвише, већ свако да покаже наjмање могуће потребно за полуфинале", рекао jе Ђорђевић извештачима српских медиjа у Mадриду. Србиjа и Бразил су већ играли у првоj фази такмичења и "кариоке" су у тоj утакмици славиле са 81:73.
Прочитајте још: Хрватски тенисер Чилић освојио УС Опен!
Ђорђевић jе истакао да Србиjа поштуjе сваког ривала, али да га се не плаши. Oн jе навео и да jе Бразил веома квалитетна селекциjа са добрим тренером Рубеном Mањаном. "Oчекуjем да ће сутрашња утакмица бити другачиjа у односу на прву фазу. Важно jе да им физички одговоримо, да зауставимо центре и не дозволимо да нас изненаде, као што jе то био случаj са Mаркињосом у првом мечу", навео jе селектор Србиjе. Уколико се пласира у полуфинале, селекциjа Србиjе поновиће резултат од пре четири године са шампионата у Tурскоj. Сутрашњи четвртфинални дуел Србиjе и Бразила игра се од 18 сати у Mадриду. Победник меча Србиjа - Бразил у полуфиналу СП играће против бољег из дуела Шпаниjа - француска. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА