Најновије

Брижит Бардо: Марин Ле Пен је нова Јованка Орлеанка

ПАРИЗ - Француска глумица Брижит Бардо још једном је потврдила своју подршку крајње десној партији Национални Фронт коју је доскора водио Жан-Мари Ле Пен, а одскора његова кћерка Мари Ле Пен.
Нова Јованка Орлеанка(Фото: Континенталист)

Нова Јованка Орлеанка(Фото: Континенталист)

У интервјуу који је дала недељнику Пари мач, икона 1960-их година чак пореди лидерку ове странке са симболом француског јединства - Јованком Орлеанком. У најновијем броју лист доноси разговор са 79-годишњом глумицом која изјављује: "Надам се да ће Марин спасити Француску, она је Јованка Орлеанка XXИ века". "Бебе" никада није крила наклоност према странци екстремне деснице.
Прочитајте још:(ФОТО) Сораја се није полила кофом ледене воде, али је гола и мокра!МекДоналдс одбацује оптужбе, „Наши“ траже проверу и упозоравају на случајеве у Русији!
"Ја сам Францускиња, чији корени сежу далеко у прошлост, и поносом се тиме. Жао ми је што моја лепа земља пропада на свим пољима. Злочин је препустити је најнижим страстима", истакла је Бардо, која се повукла са филма почетком 1980-их да би се посветила борби за заштиту животиња. Пре две године, звезда филма "И Бог створи жену" је у изјави за лист "Нис матен" поздравила начин на који је Марин Ле Пен "десатанизовала Национални Фронт". Ово није први испад Брижит Бардо. Глумица је досад пет пута осуђена за подстицање на расну мржњу. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА