Најновије

Дарен Кембел: Децо, немојте се бавити атлетиком!

ЕНГЛЕСКА - Бивши олимпијски шампион Дарен Кембел рекао је да неће саветовати деци да се баве атлетиком, јер је због све већег присуства допинга изгубио веру у овај спорт.
Дарен Кембел (Фото: Википедија)

Дарен Кембел (Фото: Википедија)

"Не бих им препоручио да се баве атлетиком. Изгубио сам веру у спорт, јер све је више системaтског допинга. Не верујем да неко може да остане 'чист' и оствари врхунске резултате. То ме подсећа на приче које су биле актуелне када сам имао 17 или 18 година, да су поједини атлетичари заштићени", рекао је Кембел, преноси Би-Би-Си. Кембел је освојио злато са штафетом Велике Британије на Олимпијским играма у Атини 2004, док је четири године раније у Сиднеју био сребрни на 200 метара. Немачка ТВ мрежа АРД недавно је емитовала документарни филм у којем се руски атлетичари, тренери и званичници оптужују за допинг и његово прикривање, због чега је Светска антидопинг агенција покренула истрагу.
Прочитајте још:Амерички тренер суспендован јер је присиљавао нигеријске девојчице да се допингујуПроизводња опијума у Авганистану достигла рекордДуци Симоновић: За мене се Jугославиjа распала jош 1971!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА