Најновије

Ево шта је Новакова највећа жеља!

МЕЛБУРН - Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић изјавио је да му очинство даје велики подстицај да освоји титулу на првом грен слем турниру сезоне Аустралијан опену.
Најбољи спортиста света: Новак Ђоковић (Фото: Википедија)

Најбољи спортиста света: Новак Ђоковић (Фото: Википедија)

Турнир у Мелбурну почиње 19. јануара, а Ђоковић је до сада четири пута тријумфовао на овом турниру (2008, 2011, 2012. и 2013.). Најбољи тенисер света је постао отац у октобру прошле године, а тврди да му рођење сина Стефана нимало није променило припреме за први грен слем сезоне. - У погледу мог приступа тенису, све остаје исто. Мислим да имам већу мотивацију да остварим добар резултат овде, у Аустралији, рекао је Ђоковић. Он је признао да је био изазов уклопити очинство и тенис. - Федерер је одличан пример некога ко је направио прави баланс између приватног и професионалног живота. И даље игра на највишем нивоу у нашем спорту, а уз то је и отац четворо деце. Имам само једно дете и знам колику ми радост доноси то што сам отац, а и играм тенис у исто време. Због тога имам нову мотивацију, нову инспирацију, и надам се да ће једног дана син моћи да дође да гледа моје мечеве, да тапше и подржи ме. То је једна од мојих жеља, истакао је најбољи тенисер света.
Прочитајте још:

(ФОТО) Карлеуша опет провоцира!

(ФОТО) Гоца Тржан селфијем честитала српску Нову!

Ђоковић је поновио да ужива у сваком тренутку који проведе са Стефаном и супругом Јеленом. - То вам даје перспективу. У професионалном спорту какав је тенис, који је веома захтеван, понекад вас занесу путовања, играње турнира и помислите да је то једино што имате у животу. Онда се остварите као отац, породичан човек и схватите да ништа не може да се пореди са тим. Имате и успоне и падове, очигледно, није лако, јер је то велика одговорност. Али, то је без сумње најбоља ствар која се десила мојој жени и мени и то је круна наше љубави и везе која траје више од девет година. Гледати малог дечака како расте и напредује из недеље у недеље, његове реакције и осмехе, то су дивне ствари у животу, закључио је Ђоковић. Извор: Б92.нет  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА