Најновије

Оргазам - чак трећина жена има проблем!

САД - Мушкарци немају проблем са оргазмом, односно, незнатан број мушкараца мучи муку с тим проблемом, каже др Деби Хернебик за амерички часопис Вомен Дејли и објашњава да са друге стране огроман број жена, чак око 30% њих, има проблем са доживљавањем оргазма.
Лепота (Фото: storiesfromthebelly.com)

Лепота (Фото: storiesfromthebelly.com)

Ствар је веома комплексна, наводи др Хернебик, те истиче неке од заблуда које владају међу људима по питању женског оргазма. Као прво, однос са кондомом или без кондома нема никакав утицај на постизање женског оргазма, објашњава она. Кондом не помаже нити одмаже жени да доживи оргазам, а моје мишљење је да кондом сексуални однос чини опуштенијим, јер мушкарац не мора да брине о томе да ли ће на време завршити ствар или евентуално оставити своју партнерку трудном, прича др Хернебик. "Чак трећина жена има проблем да доживи оргазам, али то није све. Готово 80% жена га доживљава тешко и потребна је додатна стимулација." - прича за амерички часопис др Хернебик.
Прочитајте још:(ФОТО) Карлеуша опет провоцира!
Према студији Planned Parenthood, сексуална дисфункција као здравствени проблем се јавља код 43% жена, наводи ова докторка и каже да су то званичне статистике настале прецизним истраживањем, али да је она склонија ипак да верује да је реч о мањем броју жена, односно, око 30%. Међутим, оно што је позитивна вест за све жене које имају проблем са оргазмом је то да што су жене старије то лакше доживљавају оргазам, каже она. Већ после тридесете године, жене лакше доживљавају оргазам, а онима у четвртој и петој деценији то постаје рутина, закључила је своју причу др Хернебик. Она препоручује свим женама што више експериментисања у сексу, што више сексуалних поза и различитих сексуалних актова као пут којим ће себи обезбедити више уживања и више оргазма у сексу. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА