Најновије

"Вукови" задовољни Радуљицом

Мирослав Радуљица је са 4 поена и 2 скока за девет минута дебитовао за "вукове" практично без тренинга са новим саиграчима, у поразу Минесоте од Милвокија (98:84).
Мирослав Радуљица (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Мирослав Радуљица (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

"Мирослав има прилично брзе ноге за момка те висине. Данас је заиста тешко наћи квалитетне високе играче", рекао је тренер Тимбервулвса Флип Саундерс, објаснивши зашто је српски центар, кога су "вукови" јурили још од половине децембра, потписао само десетодневни уговор. Минесота је прво планирала да га ангажује до краја сезоне. Али наш центар је допутовао у Минеаполис са ровитим зглобом, повређеним док је играо у Кини, који тамо није адекватно здравствено трениран, па је управа одлучила да га ангажује на десет дана. Ако буде све у реду, следи потпис до краја сезоне. Америчким медијима, иначе није промакла чињеница да наш центар, после три године, опет сарађује са Николом Пековићем, с којим је играо у Партизану. Такође, приметили су да је стигао још један брадоња. Чак је ветеран Мо Вилијамс у једном тренутку, мислећи од Мирослава да је Никола, пропустио да се упозна с њим. "Можда ћу обријати браду да ме људи не би мешали са Николом", шаљиво је рекао Радуљица, док је Пековић, у шаљивом тону додао да му није јасно како су успели да их помешају: "Лепши сам од њега", рекао је. Тренер Саундерс истиче да је пријатељство два центра са Балкана било само још један "плус" да клуб ангажује Мирослава. "Њихово пријатељство ће бити од помоћи обојици, али и нашем тиму. Никола може да објасни Мирославу како покушавамо да урадимо неке ствари. Нема дилеме да ће сазнање да имате поред себе некога кога добро знате, с коим можете да одете на вечеру, задржати позитиван став", каже Саундерс. Доласком Радуљице, Минесота је дуплирала број центара, јер уз нашег репрезентативца на "петици" игра и Горђи Дијенг. Са опоравком Пековића, за кога је Саундерс најавио да би могао, по потпуном опоравку зглоба да одигра једну, две утакмице у НБДЛ, како би ухватио такмичарски ритам, дошло би до одређених тактичких промена. "Донедавно смо били само с једним центром, Дијенгом, због чега смо ангажовали Радуљицу. Када се Пековић опорави, опет ће бити места за сву тројицу, јер ћемо покушати са Дијенгом на четворци", каже Саундерс.
Прочитајте још:Руски пливач Аркадиј Вјатчанин: Желим да наступам за СрбијуРаднички потопио првака Европе!Просинечки тужио Црвену звезду
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА