Најновије

Ђуришић: Ко су Мишковићеве слуге!?

БEOГРAД - Шеф посланичке групе СДС Mарко Ђуришић изjавио jе данас да очекуjе оставку министра правде Николе Селаковића, а онда и образложење премиjера због чега jе дозволио да правосуђе буде у блокади четири месеца.
Марко Ђуришић (Фото: ЈуТјуб)

Марко Ђуришић (Фото: ЈуТјуб)

Ђуришић jе уочи расправе о изменама Закона о jавном бележништву новинарима у парламенту рекао да очекуjе врло занимљиву расправу, као и оставку министра, jер jе у претходна четири и по месеца од усваjања измена и допуна тог закона коjе су довеле до штраjка адвокатуре понављао како jе он у праву и како су та решења коjа jе предложио наjбоља за Србиjу. "Oчекуjемо оставку министра, а онда очекуjемо и премиjера да нам образложи зашто раниjе ниjе реаговао и дозволио да правосуђе у Србиjи више од четири месеца буде у блокади", подвукао jе Ђуришић.
Прочитајте још:Колинда не одустаје од Шешеља: Лидер СРС јој не да мира
Oн jе прокоментарисао да се поново дешава да се измене и допуне Закона, као и претходна два пута у овоj години предлажу по хитном поступку без могућности да се о њима изврши jавна расправа и без могуцности да се чуjу и стручна мишљења. "Oстаjе нам нада да су ова предложена решења оно што jе договорено са представницима адвоката и да ће се, уколико она буду усвоjена, прекинут штраjк и да ће се одбликирати правосуђе у Србиjи", рекао jе Ђуришић. Шеф посланика СДС очекуjе да чуjе и како jе до свега тога дошло, "ко су Mишковићеве слуге", као и да се истера на чистац све оно што jе у претходних месеци саопштавано. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА