Najnovije

Đurišić: Ko su Miškovićeve sluge!?

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SDS Marko Đurišić izjavio je danas da očekuje ostavku ministra pravde Nikole Selakovića, a onda i obrazloženje premijera zbog čega je dozvolio da pravosuđe bude u blokadi četiri meseca.
Marko Đurišić (Foto: JuTjub)

Marko Đurišić (Foto: JuTjub)

Đurišić je uoči rasprave o izmenama Zakona o javnom beležništvu novinarima u parlamentu rekao da očekuje vrlo zanimljivu raspravu, kao i ostavku ministra, jer je u prethodna četiri i po meseca od usvajanja izmena i dopuna tog zakona koje su dovele do štrajka advokature ponavljao kako je on u pravu i kako su ta rešenja koja je predložio najbolja za Srbiju. "Očekujemo ostavku ministra, a onda očekujemo i premijera da nam obrazloži zašto ranije nije reagovao i dozvolio da pravosuđe u Srbiji više od četiri meseca bude u blokadi", podvukao je Đurišić.
Pročitajte još:Kolinda ne odustaje od Šešelja: Lider SRS joj ne da mira
On je prokomentarisao da se ponovo dešava da se izmene i dopune Zakona, kao i prethodna dva puta u ovoj godini predlažu po hitnom postupku bez mogućnosti da se o njima izvrši javna rasprava i bez mogucnosti da se čuju i stručna mišljenja. "Ostaje nam nada da su ova predložena rešenja ono što je dogovoreno sa predstavnicima advokata i da će se, ukoliko ona budu usvojena, prekinut štrajk i da će se odblikirati pravosuđe u Srbiji", rekao je Đurišić. Šef poslanika SDS očekuje da čuje i kako je do svega toga došlo, "ko su Miškovićeve sluge", kao i da se istera na čistac sve ono što je u prethodnih meseci saopštavano. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA