Најновије

Шешељ ујединио црногорске радикале

ПОДГОРИЦА - Српска радикална странка и Странка српских радикала ће убудуће деловати уједињено. На састанку функционера и чланова радикала из Црне Горе, који је 27. јануара одржан у Пријепољу, обједињене су те две политичке странке у Српску радикалну странку (СРС) у Црној Гори.
Шешељ ујединио црногорске радикале (Фото: СРС)

Шешељ ујединио црногорске радикале (Фото: СРС)

Састанак је, како су саопштили из СРС, организован на инцијативу и уз присуство Војислава Шешеља. "Током састанка постигнут је јединствен став о заједничком деловању српских радикала у Црној Гори и враћено је изворно име матичне партије - Српска радикална странка. Убудуће ћемо деловати јединствено. Повратак нашег председника Шешеља нас је ујединио, а СРС-у у Црној Гори предстоји период препорода и просперитета", наводи се у саопштењу СРС-а у Црној Гори. Радикали су, како кажу, у Црној Гори имали велики број чланова као и посланика, како у државном парламенту тако и на локалном нивоу. “Међу нашим истакнутим члановима 90-их година били су тада млади људи, а неки од њих су данас чак и министри у Влади Мила Ђукановића. На те људе не рачунамо, нити на оне који су својевремено мандате радикала дали другим странкама", наводи се у саопштењу. Из црногорског СРС-а истичу да ће "наставити политичку борбу за очување српских националних интереса и учинити све да својим политичким деловањем помогну опстанаку српског народа и идентитета у Црној Гори". Главни циљ им је, како наводе, поновни улазак у црногорски парламент. "Срби у Црној Гори треба заједнички да делују, а све у циљу рушења мафијашког и издајничког режима Мила Ђукановића, који свих ових година своју владавину заснива и одржава на поделама народа и антисрпској политици", поручују из СРС-а. На састанку у Пријепољу формирано је координационо тело од 15 чланова, чије активности ће, кажу у СРС, бити усмерене на "опоравак свих општинских одбора и избор новог руководства странке".
Прочитајте још:(ВИДЕО) Шешељ и Бабурин у Пријепољу(ВИДЕО) Шта је владика Филарет рекао Шешељу!?Новинари у Приштини анкетирали Албанце шта би питали Шешеља: Ево њихових одговора (ВИДЕО)
Извор: vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА