Најновије

"Косовски фронт" наставља акције помоћи Новорусији

Српски народ у Аустралији је преко српске православне акције ”Сабор”, која је делатни одбор Центра за Истраживање Православног Монархизма, у акцији ”С.П.А.С. за Новорусију” прикупио је 5.050 евра. Тај новац су представници организације "Косовски Фронт" у Москви предали Игору Стрелкову.
Жељко Ђуровић и Игор Стрелков у Москви (Фото: Фејсбук)

Жељко Ђуровић и Игор Стрелков у Москви (Фото: Фејсбук)

Стрелкову је такође од представника "Косовског фронта" уручена икона на којој су руски цара Николаја и српског цара Лазара. - Игор Стрелков се захвалио српском народу на пожртвовању и рекао да ће новац који му је предат бити искоришћен за помоћ рањеницима Новорусије. Из Србије је достављено 365 евра који су прикупљени у Србији добротворним прилозима грађана у оквиру акције "Косовски штит Новорусија. Почетком фебруара биће достављено још 100 евра помоћи Новорусији - добротворни прилог грађана Републике Српске - каже за Правду представник "Косовског фронта" Жељко Ђуровић. Покрет "Косовски Фронт" је у јануару помогао нову ескадрилу беспилотних летелица војске Новорусије и предао 40.000 рубља за куповину нових зимских униформи. Представници покрета посетили су Владимира Сидорова посланика Думе Московске области. Сидоров је ветеран војске Републике Српске,а сада активно учествује у помоћи Новорусији. - Ми верујемо у победу Новорусије и позивамо сав православан народ да подржи ову праведну борбу - каже Ђуровић.

Како упутити помоћ из Србије

Помоћ се може предати представнику Руског покрета «Косовски фронт». Контакти: Жељко Ђуровић +38160-50-10-855zeljkokraljevo@gmail.comhttps://www.facebook.com/kosovski.front.ru Рачун за новчану помоћ: 205-9001019347779-02 «Косовски фронт» се обавезује да даје потребне извештаје о свим примљеним и потрошеним средствима. Информације о току акције «Косовски штит – Новорусија» могу се видети овде на сајту Косовски фронт.
Прочитајте још: АЛАРМ: Украјинци припремају покољ у Дебаљцеву за који ће оптужити ДНРСТРЕЛКОВ: Путин је талац рата у Украјини Извор: Српска.ру

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА