Najnovije

"Kosovski front" nastavlja akcije pomoći Novorusiji

Srpski narod u Australiji je preko srpske pravoslavne akcije ”Sabor”, koja je delatni odbor Centra za Istraživanje Pravoslavnog Monarhizma, u akciji ”S.P.A.S. za Novorusiju” prikupio je 5.050 evra. Taj novac su predstavnici organizacije "Kosovski Front" u Moskvi predali Igoru Strelkovu.
Željko Đurović i Igor Strelkov u Moskvi (Foto: Fejsbuk)

Željko Đurović i Igor Strelkov u Moskvi (Foto: Fejsbuk)

Strelkovu je takođe od predstavnika "Kosovskog fronta" uručena ikona na kojoj su ruski cara Nikolaja i srpskog cara Lazara. - Igor Strelkov se zahvalio srpskom narodu na požrtvovanju i rekao da će novac koji mu je predat biti iskorišćen za pomoć ranjenicima Novorusije. Iz Srbije je dostavljeno 365 evra koji su prikupljeni u Srbiji dobrotvornim prilozima građana u okviru akcije "Kosovski štit Novorusija. Početkom februara biće dostavljeno još 100 evra pomoći Novorusiji - dobrotvorni prilog građana Republike Srpske - kaže za Pravdu predstavnik "Kosovskog fronta" Željko Đurović. Pokret "Kosovski Front" je u januaru pomogao novu eskadrilu bespilotnih letelica vojske Novorusije i predao 40.000 rublja za kupovinu novih zimskih uniformi. Predstavnici pokreta posetili su Vladimira Sidorova poslanika Dume Moskovske oblasti. Sidorov je veteran vojske Republike Srpske,a sada aktivno učestvuje u pomoći Novorusiji. - Mi verujemo u pobedu Novorusije i pozivamo sav pravoslavan narod da podrži ovu pravednu borbu - kaže Đurović.

Kako uputiti pomoć iz Srbije

Pomoć se može predati predstavniku Ruskog pokreta «Kosovski front». Kontakti: Željko Đurović +38160-50-10-855zeljkokraljevo@gmail.comhttps://www.facebook.com/kosovski.front.ru Račun za novčanu pomoć: 205-9001019347779-02 «Kosovski front» se obavezuje da daje potrebne izveštaje o svim primljenim i potrošenim sredstvima. Informacije o toku akcije «Kosovski štit – Novorusija» mogu se videti ovde na sajtu Kosovski front.
Pročitajte još: ALARM: Ukrajinci pripremaju pokolj u Debaljcevu za koji će optužiti DNRSTRELKOV: Putin je talac rata u Ukrajini Izvor: Srpska.ru

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA