Најновије

НИВЕС ЦЕЛЗИЈУС: Ја сам Српкиња!

ЗАГРЕБ - Нивес Целзијус, хрватска певачица и књижевница, присуствовала је инаугурацији новоизабране председнице Колинде Китаровић, изјавила је да је Колинда тим својим поступком одлучила да проведе све о чему је и раније говорила - да ће подржати мањине у Хрватској.
Лепа Српкиња Нивес (Фејсбук)

Лепа Српкиња Нивес (Фејсбук)

- Мислим да је самим тиме што ме председница позвала на инаугурацију, показала да проводи оно што је раније говорила. Тиме је дала подршку чланици мањине, ипак сам ја Српкиња и никад нисам то крила, рекла је певачица. Нивес је испричала је како се то догодило због њене песме коју је назвала "Колинда", а у којој је оптевала новоизабрану хрватску председницу.
Прочитајте још:

Милена Ћеранић „препотентно“ прескочила пролеће!

- Знали смо, претпостављали смо, да ће и председница и њен тим схватити да је реч заправо о једној, доброј намери. То је весела песма, симпатична песма која некако, оно, преноси тај оптимизам који сви очекујемо. Није реч о некој пародији. Хтели смо да препевамо песму за коју смо знали да ће бити добар маркетиншки трик за мене. У питању је био тај прави тренутак, а с друге стране, председница је по тој песми добила име и све се то некако јако лепо уклопило, објаснила је Нивес. Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА