Najnovije

NIVES CELZIJUS: Ja sam Srpkinja!

ZAGREB - Nives Celzijus, hrvatska pevačica i književnica, prisustvovala je inauguraciji novoizabrane predsednice Kolinde Kitarović, izjavila je da je Kolinda tim svojim postupkom odlučila da provede sve o čemu je i ranije govorila - da će podržati manjine u Hrvatskoj.
Lepa Srpkinja Nives (Fejsbuk)

Lepa Srpkinja Nives (Fejsbuk)

- Mislim da je samim time što me predsednica pozvala na inauguraciju, pokazala da provodi ono što je ranije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja i nikad nisam to krila, rekla je pevačica. Nives je ispričala je kako se to dogodilo zbog njene pesme koju je nazvala "Kolinda", a u kojoj je optevala novoizabranu hrvatsku predsednicu.
Pročitajte još:

Milena Ćeranić „prepotentno“ preskočila proleće!

- Znali smo, pretpostavljali smo, da će i predsednica i njen tim shvatiti da je reč zapravo o jednoj, dobroj nameri. To je vesela pesma, simpatična pesma koja nekako, ono, prenosi taj optimizam koji svi očekujemo. Nije reč o nekoj parodiji. Hteli smo da prepevamo pesmu za koju smo znali da će biti dobar marketinški trik za mene. U pitanju je bio taj pravi trenutak, a s druge strane, predsednica je po toj pesmi dobila ime i sve se to nekako jako lepo uklopilo, objasnila je Nives. Izvor: Kurir  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA