Најновије

Звезда пропустила прилику; Лалатовић: Не могу да верујем да овако нешто постоји

НИШ - "Да је терен био бољи све би било другачије. Не могу да верујем да овако нешто постоји. Током 1. полувремена нисмо могли да се прилагодимо условима", рекао је тренер Звезде.
Раднички Ниш - Црвена Звезда 0:0 (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Раднички Ниш - Црвена Звезда 0:0 (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић не може да буде задовољан резултатом против Радничког у Нишу (0:0)... Међутим, он је одмах после меча, већ на терену, више причао о терену на Чаиру него о лошој партији својих изабраника: - Жао ми је. Нисмо могло два паса да разменимо. Да је терен био бољи све би било другачије. Не могу да верујем да овако нешто постоји. Овде нема фудбала. Током првог полувремена нисмо могли да се прилагодимо условима. Хтели смо да победимо али нисмо имали прилике. У финишу меча промашили смо две стопостотне прилике. Назад не можемо идемо даље. Aктуелни шампион пропустио jе прилику да искористи кикс водећег Партизана на старту пролећног дела сезоне и приђе му на четири бода заостатка.
Прочитајте још:
Kако су црвено-бели играли, може се рећи да су jош и добро прошли, jер су Нишлиjе у првом полувремену имале инициjативу и мало jе недостаjало да стекну барем гол предности. Лакић-Пешић jе из близине имао велику прилику да затресе мрежу, покушао jе и Mарjановић да савлада голмана Београђана Слободана Раjковића, али jе оба пута нови капитен Звезде изванредно интервенисао. У првих 45 минута играло се жустро и отворено, Раднички ниjе респектовао фаворита, био jе конкретниjи и агилниjи, па jе одбрана црвено-белих била на искушењима. Црвена звезда jе у наставак утакмице ушла нешто агресивниjе. Зауставила jе налете Нишлиjа, а истовремено покушавала да стигне до драгоценог поготка, па jе и противнички голман Борjан имао више посла. Oзбиљниjе су припретили Стоjановић, Паркер, Ристић и посебно Савићевић, међутим, све jе деловало стихиjски, па jе домаћин одолео притиску и заслужено изборио значаjан бод у борби за бег са дна табеле. У присуству око 5.000 гледалаца на Чаиру црвено-бели нису испунили очекивања и "мршавим" ремиjем "анулирали" кикс Партизана у суботу против Вождовца у Хумскоj (3:3), па су остали на минус шест бодова у односу на лидера шампионата. Извор: Новости/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА