Najnovije

Zvezda propustila priliku; Lalatović: Ne mogu da verujem da ovako nešto postoji

NIŠ - "Da je teren bio bolji sve bi bilo drugačije. Ne mogu da verujem da ovako nešto postoji. Tokom 1. poluvremena nismo mogli da se prilagodimo uslovima", rekao je trener Zvezde.
Radnički Niš - Crvena Zvezda 0:0 (Foto: JuTjub printskrin)

Radnički Niš - Crvena Zvezda 0:0 (Foto: JuTjub printskrin)

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ne može da bude zadovoljan rezultatom protiv Radničkog u Nišu (0:0)... Međutim, on je odmah posle meča, već na terenu, više pričao o terenu na Čairu nego o lošoj partiji svojih izabranika: - Žao mi je. Nismo moglo dva pasa da razmenimo. Da je teren bio bolji sve bi bilo drugačije. Ne mogu da verujem da ovako nešto postoji. Ovde nema fudbala. Tokom prvog poluvremena nismo mogli da se prilagodimo uslovima. Hteli smo da pobedimo ali nismo imali prilike. U finišu meča promašili smo dve stopostotne prilike. Nazad ne možemo idemo dalje. Aktuelni šampion propustio je priliku da iskoristi kiks vodećeg Partizana na startu prolećnog dela sezone i priđe mu na četiri boda zaostatka.
Pročitajte još:
Kako su crveno-beli igrali, može se reći da su još i dobro prošli, jer su Nišlije u prvom poluvremenu imale inicijativu i malo je nedostajalo da steknu barem gol prednosti. Lakić-Pešić je iz blizine imao veliku priliku da zatrese mrežu, pokušao je i Marjanović da savlada golmana Beograđana Slobodana Rajkovića, ali je oba puta novi kapiten Zvezde izvanredno intervenisao. U prvih 45 minuta igralo se žustro i otvoreno, Radnički nije respektovao favorita, bio je konkretniji i agilniji, pa je odbrana crveno-belih bila na iskušenjima. Crvena zvezda je u nastavak utakmice ušla nešto agresivnije. Zaustavila je nalete Nišlija, a istovremeno pokušavala da stigne do dragocenog pogotka, pa je i protivnički golman Borjan imao više posla. Ozbiljnije su pripretili Stojanović, Parker, Ristić i posebno Savićević, međutim, sve je delovalo stihijski, pa je domaćin odoleo pritisku i zasluženo izborio značajan bod u borbi za beg sa dna tabele. U prisustvu oko 5.000 gledalaca na Čairu crveno-beli nisu ispunili očekivanja i "mršavim" remijem "anulirali" kiks Partizana u subotu protiv Voždovca u Humskoj (3:3), pa su ostali na minus šest bodova u odnosu na lidera šampionata. Izvor: Novosti/Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA