Најновије

Памелу муж покушао да угуши током секса

Суд је Памели Андерсон одобрио забрану приласка за супруга Рика Саломона, а у судским документима стоји да је он покушао да је угуши током секса.
Памела (Фото: biography.com)

Памела (Фото: biography.com)

Памела Андерсон (47) је затражила и развод брака, док је Саломон тражио да се брак поништи. У захтеву за забрану приласка стоји да се насилни догађај десио у јануару, при чему је Саломон током секса покушао да удави глумицу и преко главе јој је ставио јастук. Наводи се и да ју је осим тога често називао погрдним именима као што су дроља или курва. ТМЗ пише да Саломон као разлог за тражење поништења брака наводи чињеницу да је Памела имала побачај. - Нисам знао да је она серијски убица деце и да би требало да буде у затвору - наводно је написао. Уз документацију је приложена и порука у којој пише: "Никада ми ниси признала да си имала абортус док си била удата за Кида Рока. Чуо сам да си и њега молила да те напумпа. Чуо сам и да се то с њим десило два пута". Памела је 12. фебруара, трећи пут од њиховог склапања брака у јануару 2014. затражила развод од Саломона, наводећи непомирљиве разлике. У исто време покераш Саломон предао је захтев за поништење брака, додајући и да га је она "на превару увукла у брак" и да нема намеру да с њом подели ни цент од своје зараде. Процењује се да је Саломон "тежак" 16 милиона долара, три пута више од Памелине процењене имовине. Памела је претходно била у браку с Томијем Лијем, с којим има двојицу синова, а од ког се развела 1998. године. За Кида Рока се удала и развела 2006., у року од пет месеци. За Саломона се први пут удала 2007. а у фебруару 2008. она је затражила поништење брака, а као разлог је навела "превару". Саломон је 2002. био у браку са Шенон Доерти, али тај брак је поништен после девет месеци.
Прочитајте још:МУШКАРЦИ ОСЕДЕЛИ ОД ШОКА: Овако сада изгледа порно-дива Азија Карера! (ФОТО)Јој како провоцира: Нови селфи Ембер Роз (ФОТО)
Извор: index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА