Najnovije

Pamelu muž pokušao da uguši tokom seksa

Sud je Pameli Anderson odobrio zabranu prilaska za supruga Rika Salomona, a u sudskim dokumentima stoji da je on pokušao da je uguši tokom seksa.
Pamela (Foto: biography.com)

Pamela (Foto: biography.com)

Pamela Anderson (47) je zatražila i razvod braka, dok je Salomon tražio da se brak poništi. U zahtevu za zabranu prilaska stoji da se nasilni događaj desio u januaru, pri čemu je Salomon tokom seksa pokušao da udavi glumicu i preko glave joj je stavio jastuk. Navodi se i da ju je osim toga često nazivao pogrdnim imenima kao što su drolja ili kurva. TMZ piše da Salomon kao razlog za traženje poništenja braka navodi činjenicu da je Pamela imala pobačaj. - Nisam znao da je ona serijski ubica dece i da bi trebalo da bude u zatvoru - navodno je napisao. Uz dokumentaciju je priložena i poruka u kojoj piše: "Nikada mi nisi priznala da si imala abortus dok si bila udata za Kida Roka. Čuo sam da si i njega molila da te napumpa. Čuo sam i da se to s njim desilo dva puta". Pamela je 12. februara, treći put od njihovog sklapanja braka u januaru 2014. zatražila razvod od Salomona, navodeći nepomirljive razlike. U isto vreme pokeraš Salomon predao je zahtev za poništenje braka, dodajući i da ga je ona "na prevaru uvukla u brak" i da nema nameru da s njom podeli ni cent od svoje zarade. Procenjuje se da je Salomon "težak" 16 miliona dolara, tri puta više od Pameline procenjene imovine. Pamela je prethodno bila u braku s Tomijem Lijem, s kojim ima dvojicu sinova, a od kog se razvela 1998. godine. Za Kida Roka se udala i razvela 2006., u roku od pet meseci. Za Salomona se prvi put udala 2007. a u februaru 2008. ona je zatražila poništenje braka, a kao razlog je navela "prevaru". Salomon je 2002. bio u braku sa Šenon Doerti, ali taj brak je poništen posle devet meseci.
Pročitajte još:MUŠKARCI OSEDELI OD ŠOKA: Ovako sada izgleda porno-diva Azija Karera! (FOTO)Joj kako provocira: Novi selfi Ember Roz (FOTO)
Izvor: index.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA