Najnovije

TOTALNI HAOS! ABA o Naneliju: Nismo nadležni, šaljemo disciplinskog sudiju

Haos u regionalnom takmičenju. Košarkaš Partizana DŽejms Naneli je pesnicom udario Stefana Lazarevića po završetku šuterskog treninga na dan treće utakmice (20.30).

Lazarević je završio krvavog lica sa ranom ispod oka. Sa Malog Kalemegdana poručuju da je ovakav incident nezabeležen i čekaju reakciju odgovornih, odnosno diskvalifikaciju DŽejmsa Nanela.
Iz ABA lige poručuju da se ne osećaju nadležnim. Kao je preneo Sport Klub iz ABA lige su naveli "da su upoznati sa incidentom, da su tim povodom poslali disciplinskog sudiju u Beograd, koji bi trebalo da doputuje pre početka utakmice kako bi prikupio što više informacija o događaju, ali da se u isto vreme ne osećaju nadležnim jer se incident dogodio van košarkaškog terena“.

Incident se dogodio kada su se košarkaši mimoilazili, tada je nastalo koškanje posle kojeg je Naneli pesnicom udario Stefana Lazarevića i time mu naneo telesne povrede.
Podsećamo, toku poslednje deonice drugog meča finala ABA lige Zvezda je imala  slobodna bacanja i pod obručem su eventualni promašaj čekali Naneli i Lazarević.  Partizanov Amerikanac nije ni gledao u pravcu lopte, već je za gušu uhvatio Lazarevića. Nastavak je usledio na današnjem treningu, a nadamo se da će na tome ostati.

UDARNA VEST! Helikopter u kojem se nalazio predsednik Irana doživeo nesreću

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA