Најновије

Кличко прозвао Путина и поручио Западу: "Он ће изазвати Трећи светски рат"

КИЈЕВ- Светски боксерски првак Владимир Кличко напао је руског председника Владимира Путина, оптуживши га да би својим поступцима могао подстаћи избијање Трећег светског рата.
Владимир Кличко (Фото: Јутјуб)

Владимир Кличко (Фото: Јутјуб)

Украјински боксерски светски првак Путина је прозвао у интервјуу за спортски лист L'Equipe. Упитан шта би рекао Путину да се с њим нађе лице у лице, Кличко је рекао да би га упозорио на понављање грешака. "Рекао бих му да ради исте грешке које су направљене и у прошлости", истакао је Кличко, а преноси АФП. "Рат на истоку Украјине нема никаквог смисла, ми смо попут браће (Украјина и Русија). За две, пет или двадесет година, Русија ће се извинити за агресију и анексију Крима", додао је Кличко. Кличко је, као и украјински званичници пре њега, позвао западне земље да покажу више силе у односу са Русијом. "Мислим да Европска унија спава. Путин ради шта хоће. У боксу ми имамо изреку 'буди агресиван према агресору'. Он (Путин) неће тамо стати ако му не покажемо где су границе. Он ће наставити да маршира напред", закључио је Кличко.
Прочитајте још:Путин: Уколико пожелимо Америку можемо да уништимо за пола сата!Десет руских авиона Су-34 и Су-27 долетело у Калињинградску област
Извор: dnevnik.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА