Najnovije

Kličko prozvao Putina i poručio Zapadu: "On će izazvati Treći svetski rat"

KIJEV- Svetski bokserski prvak Vladimir Kličko napao je ruskog predsednika Vladimira Putina, optuživši ga da bi svojim postupcima mogao podstaći izbijanje Trećeg svetskog rata.
Vladimir Kličko (Foto: Jutjub)

Vladimir Kličko (Foto: Jutjub)

Ukrajinski bokserski svetski prvak Putina je prozvao u intervjuu za sportski list L'Equipe. Upitan šta bi rekao Putinu da se s njim nađe lice u lice, Kličko je rekao da bi ga upozorio na ponavljanje grešaka. "Rekao bih mu da radi iste greške koje su napravljene i u prošlosti", istakao je Kličko, a prenosi AFP. "Rat na istoku Ukrajine nema nikakvog smisla, mi smo poput braće (Ukrajina i Rusija). Za dve, pet ili dvadeset godina, Rusija će se izviniti za agresiju i aneksiju Krima", dodao je Kličko. Kličko je, kao i ukrajinski zvaničnici pre njega, pozvao zapadne zemlje da pokažu više sile u odnosu sa Rusijom. "Mislim da Evropska unija spava. Putin radi šta hoće. U boksu mi imamo izreku 'budi agresivan prema agresoru'. On (Putin) neće tamo stati ako mu ne pokažemo gde su granice. On će nastaviti da maršira napred", zaključio je Kličko.
Pročitajte još:Putin: Ukoliko poželimo Ameriku možemo da uništimo za pola sata!Deset ruskih aviona Su-34 i Su-27 doletelo u Kalinjingradsku oblast
Izvor: dnevnik.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA