Најновије

Имали секс на мотору усред вожње на аутопуту (ФОТО)

Фотографија пара у сексуалном клинчу на мотору у покрету постала је интернет хит након што ју је поделио локални политичар на Фејсбуку.
(Фото: Фејсбук)

(Фото: Фејсбук)

Недолични инцидент десио се на улицама индијске државе Гое, популарне туристичке дестинације, а фотографију је објавио представник регионалне скупштине Vishnu Surya Wagh. - Сексајте се док возите мотор. Нико вас неће зауставити. Ово је Гоа. Секси шоу збио се усред бела дана на мосту Мандови у недељу послеподне. Није било ниједног полицајца да их заустави. Фотографију је усликао пролазник. Шта кажете на то ?, написао је Vishnu Surya Wagh из странке Bharatiya Janata. Након што је фотографија објављена на друштвеним мрежама, полиција је предузела кораке не би ли сазнала идентитет мотоциклисте и његове партнерке. Испоставило се да мотоцикл припада фирми за најам возила која га је изнајмила пару из државе Madhya Pradesh. Када им је полиција најзад ушла у траг, признали су недолично понашање на мотоциклу. Морали су да плате казну у износу од око 13 евра.
Прочитајте још:ПАЛИТЕ СЕ НА СТАРИЈЕ ДАМЕ? Ево и како да их заведете и освојите (ВИДЕО)Секси полицајка мами уздахе колега: „Њене фотке подижу пулс свима у станици!“Ово су 3 најмоћнија оружја 21. века: Погодите ко их је произвео?
Извор: jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА