Najnovije

Imali seks na motoru usred vožnje na autoputu (FOTO)

Fotografija para u seksualnom klinču na motoru u pokretu postala je internet hit nakon što ju je podelio lokalni političar na Fejsbuku.
(Foto: Fejsbuk)

(Foto: Fejsbuk)

Nedolični incident desio se na ulicama indijske države Goe, popularne turističke destinacije, a fotografiju je objavio predstavnik regionalne skupštine Vishnu Surya Wagh. - Seksajte se dok vozite motor. Niko vas neće zaustaviti. Ovo je Goa. Seksi šou zbio se usred bela dana na mostu Mandovi u nedelju poslepodne. Nije bilo nijednog policajca da ih zaustavi. Fotografiju je uslikao prolaznik. Šta kažete na to ?, napisao je Vishnu Surya Wagh iz stranke Bharatiya Janata. Nakon što je fotografija objavljena na društvenim mrežama, policija je preduzela korake ne bi li saznala identitet motocikliste i njegove partnerke. Ispostavilo se da motocikl pripada firmi za najam vozila koja ga je iznajmila paru iz države Madhya Pradesh. Kada im je policija najzad ušla u trag, priznali su nedolično ponašanje na motociklu. Morali su da plate kaznu u iznosu od oko 13 evra.
Pročitajte još:PALITE SE NA STARIJE DAME? Evo i kako da ih zavedete i osvojite (VIDEO)Seksi policajka mami uzdahe kolega: „NJene fotke podižu puls svima u stanici!“Ovo su 3 najmoćnija oružja 21. veka: Pogodite ko ih je proizveo?
Izvor: jutarnji.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA