Најновије

МИСТЕРИЈА: У Стејт департменту и Белој кући фрка са струјом!?

САД - Агенција Ројтерс је објавила информацију да је у једном тренутку данас дошло до нестанка струје у Белој кући и згради Стејт департмента, а амерички званичници тврде да ништа не знају о томе.
Бела Кућа (Фото: 2il.org)

Бела Кућа (Фото: 2il.org)

Сарадница прес-службе Стејт департмента је новинарима рекла да нема никакве информације о томе. Наиме, у једном тренутку је интернет пренос конференције прекинут, и то не само на сајту Стејт департмента, већ и на тв станици Ц-Спан, а званичници Стејт департмента су то објаснили говорећи да је била превелика навала посетиоца на сајт у том тренутку, па је оборен сајт. Агенција Ројтерс је међутим саопштила раније да је у тренутку нестанка струје у згради Стејт департмента, где је била редовна конференција за штампу, струја нестала и у Белој кући. Цео догађај је обавијен велом тајне, а сумње да се нешто са струјом десило у поменутим америчким институцијама је подгрејала и несмотрена изјава сараднице прес-службе Стејт департмента која је рекла "конференција је настављена". Низ портала се у својој анализи овог догађаја запитало: "Настављена после чега?". Неколико локалних медија у Вашингтону је јавило да је током дана струја нестала и у вашингтонском метроу.
Прочитајте још:Путин други најутицајни човек на планети, престигао Обами и Папу, а ево ко је испред његаУКРАЈИНЦИ ОПЕТ НАПАДАЈУ: Горловка гађана артиљеријом!
  Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА